Måden mad produceres på påvirker både menneskers sundhed og vores planet. Derfor har helbred og velvære været kernen i Puratos' forsknings- og udviklingsaktiviteter, lige fra starten. Vi sigter efter at levere de mest ernæringsmæssigt sunde produkter, uden at gå på kompromis med smag, tekstur, kvalitet eller sikkerhed.
Med videnskaben på vores side, forbedrer vi løbende vores produktsortiment, for at det bliver bedre og sundere. Vi øger andelen af kraftingredienser, såsom frugt, fibre og fuldkorn, i vores produkter. Vi bestræber os også på at reducere andelen af ingredienser, såsom salt, visse fedtstoffer og sukker arter.
Derudover gør Puratos’ forskningsprogram, Taste Tomorrow, os i stand til at have dybdegående indsigt i global og lokal forbrugeradfærd, holdninger og valg. Med det i tankerne, tilbyder vi det rigtige produktsortiment, som dækker forbrugernes behov for gennemsigtighed eller plantebaserede alternativer.
Klar og gennemsigtig information.
Forbedrede ernæringsprofiler ved at reducere sukker, fedt og salt og øge fiber, protein og frugt.
Muliggør forskellige madvalg, herunder plantebaserede og flexitære muligheder.
Bring tarmvenlige ingredienser ind i den daglige ernæring.
Forsøg at imødekomme forskellige gruppers kostbehov.
Lad os skabe en sundere fremtid sammen!
Sundhed og velvære har altid været en prioritet hos Puratos. Allerede tilbage i 1920'erne skabte vi Pura-Malté, som var en brødblanding med ristet hvedekim, malt og klid. Sundt, velsmagende og let fordøjelig gjorde Pura-Malté et gennembrud på markedet.
Fibre og kerner & frø spiller en vigtig rolle i forbrugernes nye normal. Opdag, hvordan deres opfattelse af fibre har udviklet sig, og hvordan du kan hjælpe dem med at øge deres daglige fiberindtag.
I de sidste par år har forskere vist, hvordan tarmmikrobiota holder os sunde, da den repræsenterer den første forsvarslinje mod sygdom, og den modulerer ikke kun fordøjelsessystemets funktioner, men også immunsystemets reaktioner og hjerneaktiviteter.
Oplev hvordan Puratos-ingredienser kan forvandle dint bagværk, kager og konditori, til nærende lækkerier. Prøv en fuldkornskageblanding med tarmsundhedsfremmende ingredienser og lær hvordan du skaber sundere, overbærende produkter, der appellerer til sundhedsbevidste forbrugere.
Mikroorganismer tilhørende mere end 1000 forskellige arter, kan findes i og på den menneskelige krop, herunder hud, næse, mund og tarm