Alle ingredienserne køres sammen med spatel ved medium hastighed i 5 min. Vejes af på 1000 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 180°C i 10-12 min.
Alle ingredienserne piskes i højeste hastighed i ca. 7 min. Vejes af på 700 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 240 °C i ca.7 min. Efter afkøling styges de let med en pensel med Carat Coverlux Extra Mørk.
Klar til brud. Anvend ca. 50 g. pr. kage
Letpisk fløde sammen med Whippak. Classic Ananas, Bavarois Neutral og vand røres sammen. Den letpiskede fløde vendes heri. Anvend ca. 250 g pr. kage.
Kompleksitetsniveau:
Kagens opbygning: En ring fores i kanten med en marmoreret bund. En kagebund stikkes ud og lægges i bunden af formen. Carat Supercreme Nutolade fyldes på sammen lidt ananasfromage. Endnu en kagebund lægges i formen.