Hos Puratos står det helt klart at industrielle kunder har et meget anderledes behov end håndværksbagere, foodservice virksomheder og supermarkeder. Dette er grundlaget for etableringen af vores Industrielle Konditori Kompetence Center (IPCCs). Her tilbyder vi industrielle konditoriproducenter et fuldt udstyret testcenter dedikeret til teknologisk innovation og procesoptimering.
Vores IPCC tilbyder kunderne alle de faciliteter og værktøjer de har brug for til at booste deres virksomheders konditoriforretning.
Et af vores fokusområder hos IPCC er forskning. Vi sørger altid for at være opdateret med de seneste konditoritrends og vi bruger en meget tid og energi på undersøgelser i konditoriingredienser, interaktioner, processer og – i samarbejde med maskinleverandører – teknologier. Som et resultat af dette har de besøgende hos IPCC en verden af ekspertise til rådighed.
Hos IPCC er samarbejdet med vores kunder det vigtigste. Den kombinerede ekspertise gør det muligt at udvikle nye færdigvarer og koncepter, opdage nye ingredienser og reflektere over hvordan der kan optimeres på produktlinjer. Vores moderne faciliteter gør det også muligt for kunderne at afprøve nye løsninger i et testmiljø, før de indarbejder dem i deres egne produktionsprocesser.
IPCC tilbyder de perfekte omgivelser til træning på en industriel produktionslinje. Med en række af testudstyr installeret i et realistisk produktionsmiljø, tilbyder IPCC kunder og partnere en mulighed for at træne på den bedste og mest realistiske måde.
IPCC får support fra et team af tekniske rådgivere og R&D managers, som er eksperter i industrielle applikationer og processer. De videregiver ikke kun en høj grad af ekspertise til kunder på stedet, men besøger også vores konditorikunder for at sikre, at de har den rette support på deres egne produktionslinjer.
Hvis du ønsker mere information omkring IPCC, så brug venligst vores kontaktside.