Alle ingredienser blandes sammen med en spartel. Der vejes 1000 g. af til en plade som smøres ud.
Bagetemperatur: 180 grader.
Bagetid: ca. 10-12 min.
Smelt Nutolade til ca. 30 grader. Bland cornflakes i. Klar til brug.
Chokoladen tempereres. Hældes i små halvrunde kugler. Deli Caramel rørt med saltflager kommes i den ene halvkugle.
Sættes sammen til en kugle.
Opbevares på køl.
Whippak (250 g) varmes op til 80 grader.
Hældes over den blødgjorte kakaosmørog chokolade. Står 1 min. Blendes til en
homogen masse.
Den letpiskede Whippak (350 g) mænges i når temperaturen er ca. 30-40 grader.
Det sprøde indlæg sættes på den ene Yellow Moist bund og den anden sættes ovenpå.
Sættes på frost.
Skæres ud i ønsket størrelse.
Den hvide chokolademousse kommes i ønsket form. Lad den sættes sid lidt så den kan bære den støbte karamelkugle, som sænkes i.
Afsluttes med de to Yellow Moist bunde.
Sættes på frost.
Når kagen har sat sig. Sprayes med tempereret kakaosmør.
Dekoration som ønsket, evt. som på billedet.