Fremgangsmåde |
8 min. i 1. gear og 4 min. i 2. gear. |
|
---|---|---|
Dejtemperatur |
25°C |
|
Hviletid 1 |
1 time og 30 min. Fold og lad den hvile yderligere 45 min. |
|
Opslåning 1 |
450 g dej laves rund og dækkes med plastik. |
|
Hviletid 2 |
45 minutter i bageriet. |
|
Opslåning 2 |
Gør halvlang og læg på et meldrysset dejklæde. |
|
Hviletid 3 |
± 2 timer ved 28 °C og 80 % luftfugtighed. |
|
Dekoration før bagning |
Drys med rugmel og snit i midten. |
|
Bagning |
Bage ved 240 °C med 200 ml damp, faldemde til 230 °C. Bages i 30 min. ved 230°C. Derefter 5 min. ved 220 °C, med spjældet åbent. |