Alle ingredienser røres sammen med spartel, Stilles på køl til den er kold. Rulles ud i 5 mm og stikkes ud så den passer i en ring. Bages i ringen ca. 18 min ved 180°C (Kan også smuldres og blandes med smør efter den er bagt)
Risengrøden blandes med den piskede Fløde/Whippak samt de ristet mandler og vanilje (evt lidt sukker). Bavarois Neutral og vand piskes sammen og blandes med Ris alamande massen. Tip: Du kan godt undlade at riste mandler, men ristede mandler giver mere mandel smag.
Topfil Kirsebær 70 % blendes i en skål og blandes med Miroir Classic Neutral.
Bag mandel cookie bunden. Når den er afkølet fyldes 50 g Topfil Kirsebær på bunden. Derefter fyldes ringen med Ris alamande fromagen og kagen stilles på frost. Inden servering røres kirsebær gelen sammen, blendes og smøres glat ovenpå den afkølede fromage.
Kompleksitetsniveau:
Tip: Ønskes en tynd gele på toppen kan man alternativt bruge en Gele lavet med Topfil Kirsebær der er blendet og derefter blandet 50/50 med Miroir Classic Neutral. Dette skal smørres med et tyndt lag på den frosne kage.