Jordbærtærte

Ingredienser

Fremgangsmåde

Linsedej

Køres sammen til linsedej. Rulles ned på 3 mm. Stikkes og kommes i tærteform.

Mazarinmasse

Bittermasse og sukker køres sammen. Smør tilsættes ad et par omgange. Æg tilsættes løbende til massen er akkurat homogen. Mazarinmasse fyldes ovenpå linsedejen i tærteformene og bages i ca. 35 min. ved 180°C.

Kransekage

Kransekagemasse og sukker køres sammen. Æggehviderne tilsættes løbende. Sprøjt en dråbekant på de bagte tærter og bag herefter kagen i ca. 5-6 min. ved 240°C til kransekagen er gylden.

Chokolade

Når tærterne er afkølet stryges de med et tyndt lag tempereret mørk chokolade.

Konditocreme

Piskes sammen i 5-6 min. ved maksimal hastighed til en luftig konditorcreme. Sprøjt cremen på toppen af tærterne i ønsket mængde.

Friske jordbær og gele

Dekorer tærterne med friske, halverede jordbær. Afslut med ønsket mængde af Harmony Ready Neutral eller Harmony Ready Ruby.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Tip og tricks: Har du ikke en gelemaskine kan Harmony Ready Neutral eller Ruby erstattes af følgende produkter:

Harmony Classic/Briant: Fortynd geléen med 300-600 g vand pr. kg gele og opvarm i gryde. Geléen kan hældes over tærterne eller pensles på.

Harmony Sublimo: Geléen anvendes kold. Kan hældes over direkte fra kartonen eller pensles på.

Udforsk

Relaterde opskrifter