En glad mave er nøglen til at have det godt! Vidste du, at det menneskelige tarmmikrobiom er vært for over 100 billioner mikroorganismer? Og alle skal holdes glade. Hvordan? Gennem balance. De elsker det! De trives i et miljø med en høj mangfoldighed af hundredvis af forskellige arter og et passende forhold mellem "gode" og "dårlige" bakterier.
Det er ingen overraskelse, at denne rigdom af liv inde i ens krop er afgørende for det fysisk og mentalt velvære. Og det er hjemmebasen for 70% af dit immunsystem. Derfor er tarmsundhed i alles interesse, ikke kun for mennesker med fordøjelsesproblemer. Denne stigende bevidsthed skaber en stigende efterspørgsel efter overkommelig og velsmagende mad, der er godt for den menneskelige tarm. Lad os finde ud af, hvordan vi kan besvare denne forbrugerefterspørgsel.
Vi påvirker vores helbred med det vi spiser. Især hvis det påvirker vores tarm positivt. Probiotika som f.eks. findes i yoghurt og andre syrnede mælkeprodukter, kan gøre netop det. De tilføjer gode bakterier til menneskets tarmmikrobiom.
Brød kan spille en anden rolle, en præbiotisk. Dens fibre fodrer de gode bakterier, der allerede er til stede i ens tarm, og hjælper dem med at trives og sender en bølge af velvære igennem krop og sind.
Det er let at se, hvorfor brødkunsten har været kernen i vores liv i 250 generationer. Det er forankret i vores daglige rutine, hvilket gør det til det naturlige valg for en tarmvenlig kost. Brød handler om den glade kombination af duft, kornet sundhed, smag og krumme. Fanklubben er enorm takket være dens rigdom af teksturer og traditioner. Forestil dig nu, hvis det højt elskede brød kunne være den daglige næring, som den menneskelige tarm har brug for?
Selvom brød er forankret i enkelhed, er bagning af tarmvenligt brød en kunst at mestre og en videnskab at perfektionere. Med vores over 100 års ekspertise inden for bageriprodukter hos Puratos stopper vi aldrig med at udforske, tænke og opdage nye måder at få mest muligt ud af ingredienser, der er så elsket af forbrugerne: fra de lækreste fibre til vores tarmvenlig surdejsingredienser. Det er på tide at give bagere en stemme i tarmsundhedsdialogen, når smag og sundhed kommer med.
Brødet som en bager lavede for tusinder af år siden over åben ild, og brødet der lige er sprunget ud af din lokale bagers ovn, er ganske forskellige, men de deler de samme fordele: Korn. Og vi har lært, hvordan vi får mest muligt ud af disse, udløst af indsatsen fra de generationer, der kom før os. Og vores nyeste løsninger går endnu længere og giver dig mulighed for at bage brød med tarmsundhedsfordele.
TVores komplette blandinger gør det muligt at bage sundt brød med et højt fiberindhold, som hjælper med at bidrage til de anbefalede daglige indtag af fibre, hvilket hjælper dig med en glad tarm.
Stol på vores århundredelange erfaring i bagebranchen, som vi bruger til at tilbyde dig løsninger til, at lave de lækreste brød med fordele for tarmsundheden. Lås op for denne superkraft af Puravita i dag, mens vi udforsker fremtidens potentiale. Til gavn for vores tarm!
Interesseret i tarmvenlige produktløsninger? Så kontakt os endelig.